Hart voor horeca

Vlogs bij Het Wapen van Egmond in Egmond aan Zee

Van Alkemare maakt regelmatig vlogs. Via deze vlogs maakt u kennis met verschillende horeca bedrijven en de mensen die het bedrijf runnen. Wij hopen hiermee andere horeca ondernemers te inspireren en proberen tips en ervaringen tussen ondernemers uit te wisselen. Onderstaand vindt u de twee vlogs die zijn voortgekomen uit de opnames (eind juli 2020) bij Het Wapen van Egmond in Egmond aan zee.

Maak kennis met....Het wapen van Egmond
In deze aflevering maakt u kennis met Rein en Pieter Bas, eigenaren van Grandcafe Het Wapen van Egmond en Four Seasons Appartementen in Egmond aan Zee. Zij leiden ons rond door hun prachtige zaak en vertellen wat men tijdens een bezoek aan het Grandcafé kan verwachten.

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.



Een kijkje in de keuken bij....Het Wapen van Egmond
Deze aflevering is specifiek voor voor horecaondernemers en bedoelt voor het uitwisselen van kennis en ervaringen: Het Wapen van Egmond wordt al 22 jaar gerund door de broers Pieter Bas en Rein Antoons. In deze aflevering vertellen zij hun kijk op zaken en delen zij tips en ervaringen.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.

Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Vlogs bij De Buren in Alkmaar!

Ditmaal maakten wij een - voor ons - extra bijzondere opname bij Don en Nathalie van Restaurant -...

Vlog bij Bar Restaurant Hofman in Alkmaar

Wij hadden dit keer het voorrecht om te mogen filmen bij Bar Restaurant Hofman in Alkmaar....

Vlogs bij De Turfmarkt in Alkmaar

Wederom is er gefilmd, ditmaal bij Restaurant de Turfmarkt in Alkmaar. Onderstaand vindt u de 2...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.