Zoeken openen/sluiten

Volledig beheer

Vastgoedbeheer: "Voor u alleen rendement"

Voor u als vastgoedbelegger is het van belang dat u optimaal rendement maakt op uw investering. De juiste vastgoedbeheerder verbetert uw rendement en verlaagt uw risico's door aandacht te schenken aan uw belangen, portefeuille en huurders. Het is helaas niet vanzelfsprekend dat uw huurder zijn huur betaalt, er geen lekkages of andere storingen ontstaan en/of afspraken zonder moeite worden nagekomen. De taak van de vastgoedbeheerder is het dan ook om deze zaken voor u uit handen te nemen, zonder dat u de controle of het overzicht verliest. Sterker nog, wij verzorgen méér inzicht in uw portfeuille door duidelijke rapporten en administraties. Uw persoonlijke vastgoedbeheerder werkt in nauw overleg met u en stemt beslissingen en processen af op uw wensen. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en zijn het gewend om op een persoonlijke manier en "op maat" te werk te gaan.
 
 • Ons werkgebied is geheel Noord Holland en wij zijn gespecialiseerd in het voeren van beheer voor kleine tot middelgrote particuliere beleggers (van 1 tot ca. 50 panden). 
   
 • Vanwege onze andere activiteiten in Van Alkemare horeca- en bedrijfsmakelaardij zijn wij, naast woonruimte en reguliere winkelruimten, gespecialiseerd in het beheer van horecapanden.
   
 • Wij werken met verschillende vaste specialisten zoals dakdekkers, aannemers, loodgieters etc. maar kunnen indien u dit wenst ook de werkzaamheden onderbrengen bij uw eigen vaste relaties.
   
 • Wij beschikken over een modern software systeem en kunnen u verregaande rapporten en overzichten verstrekken. 
   
 • Heeft u speciale wensen? Laat ons dit dan bij aanvang weten en wij nemen dit mee in een voorstel op maat.
   
 • Wij staan voor persoonlijk contact tussen uw eigen vastgoedbeheerder en u. U blijft op de hoogte van ontwikkelingen, bepaalt de beslissingsbevoegdheid van uw persoonlijke beheerder en de mate van overleg. Als u met ons werkt, weet u precies wie u vertegenwoordigen en hoe wij dit doen.
   
 • Wij zijn uw sparringspartner en voorzien u van alle informatie en adviezen om beslissingen gemakkelijker en beter te maken.
   
 • Wij zorgen dat afspraken met huurders en uw verdere belangen goed worden vastgelegd en nagekomen.

Het Volledig Beheer pakket van Van Alkemare Vastgoedbeheer biedt u een totaalpakket van diensten waarbij u alle werkzaamheden voor professionele exploitatie van vastgoed, van A tot Z uit handen worden genomen. Volledig Beheer bestaat uit een combinatie van de pakketten Administratief Beheer en Technisch Beheer en is beschikbaar voor een aantrekkelijk combinatie tarief.

De vergoeding voor Volledig Beheer bedraagt een percentage van de huuropbrengst exclusief servicekosten, exclusief btw.

Neemt u contact op voor meer informatie door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0226-343220, per email via info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier.