Zoeken openen/sluiten

Administratief beheer

"Optimaliseer uw huurstromen en breng uw administratieve last onder bij Van Alkemare Vastgoedbeheer"

Heeft u slechts behoefte aan administratief beheer en wenst u het technisch beheer zelf te verrichten dan is dit uiteraard mogelijk. Het Administratief Vastgoedbeheer pakket voorziet u van een zeer complete en professionele backoffice.

Administratief beheer betekent samengevat dat wij u alle administratieve taken zoals facturering, incassering, aanmaning en indexering uit handen nemen. Daarnaast  worden benodigde huurcontracten en documenten door ons kantoor opgesteld en aan u verstrekt. Denkt u hierbij ook aan opleveringsrapporten en inspectierapporten.

"Een gezonde vastgoedbelegging of portefeuille begint bij duidelijke afspraken tussen huurder en verhuurder"

Uw persoonlijke beheerder van Van Alkemare Vastgoedbeheer verzorgt vanaf het eerste contact met uw huurder(s) transparantie in de samenwerking. Om discussies met uw huurder(s) te voorkomen worden alle afspraken duidelijk en schriftelijk vastgelegd. Van Alkemare Vastgoedbeheer heeft veel ervaring met het opstellen van praktijkgerichte huurcontracten en is zeer goed thuis in de van toepassing zijnde wetten en regels.

Uw persoonlijke beheerder van Van Alkemare Vastgoedbeheer controleert de inkomende en uitgaande geldstromen, uw WOZ aanslagen, lopende verzekeringen, servicekosten, indexeringen en overige contractuele afspraken. Uw beheerder adviseert en neemt u alle nodige administratieve werkzaamheden uit handen. In overleg wordt de mate van zelfstandigheid van uw beheerder vastgesteld. Ons kantoor communiceert regelmatig de stand van zaken en u ontvangt maandelijks de status van uw huurontvangsten en overige zaken.

De vergoeding voor Administratief Vastgoedbeheer bedraagt een percentage van de huuropbrengst exclusief servicekosten, exclusief btw.

Neemt u contact op voor meer informatie door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0226-343220, per email via info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier.