Hart voor horeca

Verkocht

Poelweg 1

Wormer, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Uniek & veelzijdig horecabedrijf (restaurant, hotel en café) op prachtige locatie aan het water in Wormer!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare: Uniek & veelzijdig horecabedrijf (restaurant, hotel en café) op prachtige locatie aan het water in Wormer!

Dit riante horecapand van maar liefst ca. 767 m2 wordt al jaren geëxploiteerd als restaurant, hotel en café, welke ieder over één of meerdere separate ingangen beschikken. Het restaurant en café bevinden zich op de begane grond en de hotelkamers op de 1e verdieping.

Het restaurant
Het restaurant omvat het grootste gedeelte van het pand en heeft een totale oppervlakte van ca. 333 m2. De zitplaatsen (in totaal ca. 120) zijn ruim opgesteld in verschillende zitgedeeltes. Aan de voorzijde is een grote serre met prachtig uitzicht op het water. De serre heeft schuifdeuren welke bijna volledig te openen zijn en daarmee toegang geven tot het terras. Het terras is zeer groot met ca.150 zitplaatsen en vanaf hier geniet je wederom van de fantastische ligging aan het water.

Het restaurant heeft een frisse en lichte inrichting. Overdag is er door de grote ramen veel lichtinval, 's avonds gaat de sfeerverlichting aan en straalt het restaurant een warme ambiance uit. In het midden van het restaurant bevindt zich de bar en receptiebalie van het hotel. Bij de hoofdingang (zijde parkeerplaats) bevindt zich de garderobe en dames-, heren- en invalidetoilet met voorportaal.

Grenzend aan het restaurant bevindt zich een aparte zaal van ca. 86 m2, welke te huren is voor privégelegenheden zoals feesten (bruiloften, verjaardagen etc.) of zakelijke gelegenheden (vergaderingen, congressen etc.).

Het restaurant grenst aan de (deels open) bedrijfskeuken, welke volledig is uitgerust met diverse hoogwaardige apparatuur. Bovendien is er een ruime spoelkeuken aanwezig. De keuken beschikt over een eigen (leveranciers)ingang.

Er is een drietal opslagruimtes aanwezig, verdeeld over de begane grond, kelder en 1e verdieping. De kelder is in gebruik als bierkelder met twee 500 liter tankbierinstallaties. De opslagruimte op de 1e verdieping beschikt over een koel- en vriescel en is tevens in gebruik als personeelsruimte, met wasruimte en toilet.

Het café
Het café is ca. 144 m2 groot en heeft een gezellige inrichting. Er zijn ca. 38 zitplaatsen, grotendeels aan de hoge bartafels en deels aan de lage tafels. De openslaande deuren aan de voorzijde geven toegang tot het terras. Het café beschikt over een biljarttafel, dartbord en speelautomaat. De bar is voorzien van 6 tapinstallaties. Het café beschikt over een dames- en herentoilet met voorportaal.

Het hotel
Het hotel is in totaal ca. 110 m2 groot en heeft 6 hotelkamers: 5 tweepersoonskamers en één eenpersoonskamer. Op één kamer na, hebben alle kamers prachtig uitzicht over het meer. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, zithoek, tv, kledingkast, wastafel, douche en toilet. Op de hal is een gemeenschappelijke zitruimte met koffie- en theefaciliteiten.

Locatie/ligging
Het horecapand heeft een schitterende ligging aan het binnenwater 'De Poel'. Aan het water zijn een aantal vaste ligplaatsen en ligplaatsen voor recreanten aan de voorgelegen steigers. Het omliggende natuurgebied Wormer- en Jisperveld is ook erg geliefd, met een uitgebreid netwerk aan kano-routes. Parkeren kan gratis op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het pand.

Openingstijden
Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Wormerland valt.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Bed & Breakfast,  Café,  Eetcafé,  Grandcafé,  Horecapand,  Hotel,  Lunchroom
Status Verkocht
Adres Poelweg 1
Postcode 1531 MD
Plaats Wormer
Objectcode 1583
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.