Hart voor horeca

Verhuurd

Koorstraat 15

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: VERHUURD Multifunctionele casco winkel/kantoorruimte in centrum Alkmaar

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD op top locatie gelegen casco winkelruimte in het centrum van Alkmaar direct tegenover de hoofdingang van de grote Sint Laurenskerk.

DE WINKEL / KANTOORRUIMTE
Het betreft een winkel / kantoor ruimte gelegen op de begane grond aan een drukke looproute van Alkmaar, de Koorstraat. Aan de Koorstraat bevinden zich tal van monumentale panden waaronder ook de grote Sint Laurenskerk. Momenteel is in deze voormalige kerk het centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten gevestigd, het hele jaar door worden hier verschillende activiteiten georganiseerd. De winkelruimte kijkt op de hoofdingang van de kerk uit. 

Het geheel beslaat ca. 75 m2, heeft een apart toilet en achterin een opslagruimte met een klein keukentje. Tevens is de ruimte via een steeg aan de zijkant te bereiken.

LOCATIE / LIGGING
Aan de Koorstraat bevinden zich meerdere kleine en grote horecazaken, tevens zit de straat vol met  allerlei soorten soorten detailhandel. De Koorstraat verbindt de 2 hoofdwinkelstraten van Alkmaar, de Laat en de Langestraat, met elkaar. De winkels in het centrum zijn bijna dagelijks van 07:00 uur tot 11:00 uur bereikbaar voor bevoorrading, daarna wordt het stadscentrum afgesloten voor auto’s. De binnenstad biedt diverse parkeergelegenheden op loopafstand waaronder de parkeergarage onder het kerkplein, direct tegenover het pand. Ook met het openbaar vervoer is de stad zeer goed te bereiken. 

BESTEMMING
Bestemmingsplan Binnenstad Centrum vastgesteld op 03 januari 2013. Binnen deze bestemming zijn de volgende activiteiten mogelijk:
Detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, galerie, culturele voorzieningen en kleinschalige sportvoorzieningen in de eerste bouwlaag, magazijnen, parkeervoorzieningen, bergingen en andere nevenruimten.

Tevens is bij bovenstaande activiteiten ondergeschikte horeca van categorie 3 en 4 mogelijk. Dat houdt in dat een horecabedrijf dat tot hoofddoel heeft het verstrekken van maaltijden en kleine etenswaren voor consumptie ter plaatse of buiten, met als nevenactiviteit het verstrekken van alcoholische en niet-alcoholische dranken mogelijk is. Neemt u contact op met gemeente Alkmaar voor meer informatie.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Afhaal/bezorging
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Kantoorruimte
Status Verhuurd
Adres Koorstraat 15
Postcode 1811 GM
Plaats Alkmaar
Objectcode 1209
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.