Hart voor horeca

Verkocht

Achtereiland 12a

Medemblik, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Restaurant met ruim terras en bovenwoning unieke locatie Medemblik

Verkocht

Omschrijving


VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
VERKOCHT: goedlopend restaurant met ruim terras en bovenwoning aan de haven en nabij het centrum van Medemblik.

HET RESTAURANT
Al meer dan vijfentwintig jaar is het restaurant een begrip in Medemblik en wijde omgeving. De zaak is gelegen op een prachtige locatie aan de haven van Medemblik en heeft vanaf het fraaie terras, direct aan het water, een prachtig uitzicht op de haven en het IJsselmeer.

Dit intieme restaurant met ruime open keuken heeft ruimte voor ca. 50 zitplaatsen. Op het terras is er tevens ruimte voor ca. 50 personen. Door de uitstekende ligging geniet het terras van de avondzon. Het geheel heeft 2 toiletten met voorportaal.

De bovenwoning is via het restaurant te betreden, is ruim opgezet en heeft 3 slaapkamers. De ingang van de woning is achterin het restaurant gelegen.

OPPERVLAKTEN / INDELING
De begane grond beslaat ca. 132 m2. De 1e verdieping betreft een bovenwoning van 132 m2 met 3 slaapkamers, ruime opslag en kleedruimte. Oppervlaktes zijn indicatief en niet conform NEN2580. Voor zekerheid over de oppervlaktes adviseren wij een NEN2580 meting te laten uitvoeren.

LOCATIE / LIGGING
De zaak is gelegen aan de haven van Medemblik op steenworp afstand van het centrum. De haven van Medemblik is een toeristische trekpleister waar veel toeristen en dagjesmensen op af komen. In het hoogseizoen rijdt er regelmatig een stoomtrein met vele toeristen richting Medemblik. Bushaltes liggen op ca. 5 min loopafstand. De A7 ligt op ca. 6 km afstand.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is het restaurant 7 dagen per week geopend van 17.00 uur tot 22.30 uur. De koper mag uiteraard zijn openingstijden zelf bepalen mits dit binnen de voorschriften van gemeente Medemblik valt.

BESTEMMING
Momenteel is er een volledige drank en horecavergunning afgegeven door  de gemeente Medemblik voor het uitoefenen van een horecabedrijf. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Status Verkocht
Adres Achtereiland 12a
Postcode 1671HP
Plaats Medemblik
Objectcode 1189
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.