Hart voor horeca

Verkocht

Czaar Peterstraat 173

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Modern ingerichte winkel / coffeebar / lunchroom in Amsterdam-Oost.

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT: Modern ingerichte winkel / coffeebar / lunchroom in Amsterdam-Oost.

DE WINKEL / DE LUNCHROOM
Bij binnenkomst loopt men in het winkelgedeelte waar delicatessen worden verkocht in allerlei soorten: olijfolie, azijn, mosterd, zuurwaren, luxebroden van lokale bakkers, aanverwante producten en keukengerei.

Wanneer u doorloopt komt u door middel van een lage trap op een tussenverdieping uit. In het  tussengedeelte kan men naar boven waar de keuken zich bevindt. Beneden bevindt zich de opslagruimte en 2 aparte toiletten met voorportaal. Wanneer u doorloopt komt u uit in het lunchgedeelte waar momenteel ca. 45 zitplaatsen zijn gecreerd, het geheel is ruim opgezet en zeer modern ingericht. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval.

De zaak biedt veel mogelijkheden tot het organiseren van feesten en partijen. Hier wordt momenteel veel gebruik van gemaakt.

In 2015 is de Czaar Peterstraat uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Verder is de buurt flink aan het groeien, er worden nu nog 1700 nieuwe woningen gebouwd en er staan rond om de straat een aantal grote hotels. Naast de toeristen en buurt bewoners is er door de week ook veel werkend publiek te vinden die even in de pauze een klein rondje gaan lopen om een kop koffie pakken.

LOCATIE / LIGGING
Verscholen aan de rand van het centrum en tegen Oost aan ligt de Czaar Peterstraat.  Een echte Amsterdams gezellige winkelbuurt, met een lokaal karakter. In deze buurt is ook de film Ciske de Rat opgenomen. Veel van de panden zijn in de film terug te zien. In de Czaar Peterstraat vind je alleen maar leuke gespecialiseerde winkels en horecagelegenheden, geen H&M of Zara, maar zelfstandig ondernemers die juist een ander verhaal willen vertellen.

Met de combinatie van verrassend winkelen en het nabijgelegen Scheepvaartmuseum en Artis is de Czaar Peterstraat ‘the new place to be’!

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over de bestemming horeca categorie 4. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
6 dagen per week geopend (zondag gesloten) van 10.00 tot 18.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.


 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Lunchroom
Status Verkocht
Adres Czaar Peterstraat 173
Postcode 1018 PK
Plaats Amsterdam
Objectcode 1182
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Vetvangput Niet aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.